Ви все ще вишиваєте на побутовій одноголковій машині? Час рухатися вперед. Різниця між побутовою і промисловою вишивальними машинами.

14.03.2020

Більшість дизайнерів вишивки на початку діяльності користуються побутовими вишивальними машинами. Зазвичай це одноголкові вишивальні машини, такі як Brother V-3 чи Brother NV-850, чи подібні. Але дуже швидко можливостей цих  моделей стає недостатньо. Для створення повноцінних складних вишивок побутові вишивальні машини не підходять.

По-перше, це одноголкові машини. Тобто для створення багатоколірної вишивки доводиться постійно перезаправляти нитку. Це займає багато часу та іноді навіть впливає на якість вишивки.  В той самий час промислова або напівпромислова машини мають декілька голок. Наприклад, напівпромислова модель EM-1010 від американської компанії Ricoma має 10 голок, а промислова вишивальна машина Ricoma RCM-1501TC-7S має 15 голок. При кожній зміні кольору машина сама змінює голку. Це відбувається дуже швидко. Існують також 20-голкові моделі, такі як Ricoma RCM-2001TC-8S.

RICOMA_EM-1010

По-друге, побутові вишивальні машини мають менше поле вишивки ніж напівпромислові і набагато менше ніж промислові. Машина Ricoma EM-1010 має поле 310*210 мм, а одноголова вишивальна машина Ricoma RCM-1501TC-7S 530*350мм. Компанія Ricoma (США) пропонує крім того промислову вишивальну машину SWD-1501-8S, яка має найбільше поле у своєму класі – 800*480мм в стандартній комплектації.

Ricoma EW

По-третє, швидкість вишивки побутових машин в рази менша. Максимальна швидкість і побутових і напівпромислових машин заявляється 1000 стібків за хвилину. Але за рахунок особливості машин напівпромислові вишивальні моделі роблять вишивку набагато швидше. Промислова вишивальна машина має найбільшу реальну швидкість вишивки. Вишивальна машина Ricoma RCM-1501TC-7S вишиває з максимальною швидкістю 1200 ст/хв.

По-четверте, побутові вишивальні машини мають конструкцію, яка не дозволяє вишивати на готових виробах. А напівпромислові і промислові машини мають так звану рукавну платформу, на яку можна надягати готовий виріб для вишивки.

Крім всього вище вказаного треба розуміти, що ресурс роботи побутової машини набагато менший ніж напівпромислової  і тим більш промислової. Побутові машини розраховані на роботу максимум декілька годин в день. Напівпромислова вишивальна машина може працювати цілий день, а промислові вишивальні машини – цілодобово.

Компанія Ricoma International Corp. (США) пропонує напівпромислові і промислові вишивальні машини, що мають одні з найкращих характеристик всіх перелічених параметрів на ринку.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
38 + ? = 45