Ricoma CHT2. Особливості модельного ряду.

30.03.2020

Вишивальні машини американської компанії Ricoma серії CHT2 з'явилися на ринку два роки тому і вже встигли завоювати популярність як у початківців вишивальщиків так і у досвідчених професіоналів. Модельний ряд Ricoma CHT2 прийшов на зміну попередньої серії CHT. Зміни в конструкції промислових вишивальних моделей CHT2 покликані зробити вишивку ще більш стабільною і зручною.

У вишивальних машинах Ricoma CHT2 для переміщення по осях X і Y використовуються сервомотори, і застосована нова система подвійної ремінної передачі. Така конструкція дозволяє домогтися високої якості вишивки і зменшити рівень шуму і вібрації. Також змінена конструкція рами і пантографа, що значно полегшує обслуговування.

Ricoma CHT2 ремень 

При розробці нової конструкції вишивальної машини Ricoma CHT2 велику увагу було приділено усуненню проблем пов'язаних з обривом нитки і поломкою голок. Також використовується голкова пластина нового типу, яка значно полегшує вишивку на головних уборах. Особливо це помітно при вишивці на кепках з щільної тканини і при використанні 3D Puff. Тепер вишивка на кепках відбувається на великих швидкостях без втрати якості.

 

Ricoma CHT2 рукав

 

У вишивальних машинах Ricoma CHT2 використовується нова система кріплення п'ялець, яка дозволяє швидко і легко перемикатися між вишивкою на плоских п'яльцях і вишивкою на кепках. Тепер немає необхідності повністю викручувати гвинти. Досить їх послабити. Значно скорочується час на переналагодження машини.

 

Ricoma CHT2 пантограф

 

Також були внесені зміни в конструкцію станини. Машина стала більш компактною, причому міцність і стійкість станини покращилася. Тепер вишивальна машина займає менше місця, при високій стабільності роботи.

 

Ricoma CHT2 станина

 

Нове світлодіодне освітлення розташоване таким чином, що дає можливість якісно підсвітити всю робочу зону при поганій загальної освітленості.

 

Ricoma CHT2 свет

 

Змінений інтерфейс користувача. Управління стало ще простіше і з'явився швидкий доступ до багатьох функцій. Інтерфейс простий у використанні і функціональний.

 

Ricoma CHT2 панель

 

Загальний обсяг пам'яті 50 млн стібків. Це один з найкращих показників на ринку. Всі розміри п’ялец запрограмовані в машині. Трасування викликається однією кнопкою. Завдяки цим функціям виключена можливість попадання голки в п'яльця.

 

Ricoma CHT2 дисплей

 

В панелі управління є вбудований редактор вишивки. Тепер з'явилася можливість вносити зміни в дизайн вишивки прямо на машині.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
7 + ? = 10