Хочете розвиватися? Вибір багатоголової вишивальної машини.

02.03.2020

Вишивальний бізнес зазвичай починають маючи одноголову (одну чи декілька) промислову вишивальну машину і рано чи пізно людина, що займається вишивальним бізнесом стикається з нестачею виробничих потужностей. Тобто наявне промислове вишивальне обладнання не задовільняє вимог для розвитку і збільшення прибутку. Стає питання, як збільшити обсяг вишивального виробництва. Можна купити одноголові машини, а можна купити багатоголову вишивальну машину.

При збільшенні кількості одноголових вишивальних машин ми отримуємо можливість вишивати більшу кількість дизайнів, при чому різних. Кожна промислова вишивальна машина вишиває свій, або всі вишивають один і той самий. Але такий вибір має свої недоліки. Наприклад, ціна 4-х одноголових машин майже вполовину вища ніж коштує чотириголова вишивальна машина. Крім того, зазвичай багатоголова машина дає вищу продуктивність ніж одноголові вишивальні машини. Існує хибна думка, що багатоголові машини мають нижчу продуктивність внаслідок того, що при обриві нитки зупиняється вся машина і це збільшує час на вишивку. Але це не так. Обриви ниток на якісних вишивальних машинах відбуваються рідко (звичайно, якщо використовувати якісну нитку) і це не може бути стримуючим фактором для вибору.

Багатоголові промислові вишивальні машини поділяються на машини з рукавною платформою і пласкою. Якщо машина має рукавну платформу, то вона внаслідок специфіки конструкції і можливості знімати стіл може вишивати на готових виробах і кепках. Також можна використовувати і бордюрну раму.

Ricoma CHT2-1206

Але поле вишивки таких машин є менше ніж у моделей з пласкою платформою. Конструкція станини рукавних машин не дає можливості зробити велике поле без втрати якості вишивки. Зазвичай поле вишивки таких моделей 450*400мм на кожній голові (Ricoma CHT2-1206). Деякі моделі мають 450*450мм (Ricoma CHT2-1206-W).

Вишивальна машина з плоскою платформою має важку капітальну станину. В таких моделях переміщення вишивки відбувається двигунами, які кріпляться безпосередньо до столу (на відміну від рукавних, де тканину переміщує пантограф). Така конструкція дає можливість зробити велике поле вишивки. В стандартних машинах, наприклад, Ricoma FHS-1206 або Ricoma FHS-1212 поле вишивки 480*600мм на кожній голові, а деякі моделі можуть мати навіть 1500*750мм. Але вишивати на готових виробах чи кепках неможливо.

Отже, перед  купівлею багатоголової вишивальної машини необхідно визначитися, яка саме вишивка буде створюватися. Чи необхідно промислове вишивальне обладнання для роботи готових виробах чи тільки на крої.

Крім того необхідно визначитися, яка саме кількість голів необхідна. Рукавні вишивальні машини зазвичай мають максимум 12 голів, але найпопулярнішими є 4-х і 6-ти голові. Машини з плоскою платформою можуть мати 15, 20 і навіть більше голів, але така кількість звичайно дуже рідке явище. Найоптимальніший вибір «плоскої» машини – це 6 або 12 голів. 
Компанія Ricoma (США) пропонує повний спектр промислового вишивального обладнання.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
44 + ? = 46